08
Január
2018

Stlačený vzduch pre potravinársky priemysel.

Pridané: 8.1.2018 17:00:21 Počet zobrazení: 2653

 

Stlačený vzduch je dôležitou súčasťou v rade pracovných postupov výroby potravín a spracovania "Z farmy na stôl". Aby sa vyhovelo stále rastúcim požiadavkám na zlepšovanie zdravia a hygieny v potravinovom reťazci, bola vytvorená praktická príručka Stlačený vzduch pre potravinárský priemysel.

Späť na príspevok Nový komentár

Komentáre

Nový komentár

Kontrolný kód

i

* (Povinné)

Predvoľby súkromia
Cookies používame na zlepšenie vašej návštevy tejto webovej stránky, analýzu jej výkonnosti a zhromažďovanie údajov o jej používaní. Na tento účel môžeme použiť nástroje a služby tretích strán a zhromaždené údaje sa môžu preniesť k partnerom v EÚ, USA alebo iných krajinách. Kliknutím na „Prijať všetky cookies“ vyjadrujete svoj súhlas s týmto spracovaním. Nižšie môžete nájsť podrobné informácie alebo upraviť svoje preferencie.

Zásady ochrany osobných údajov

Ukázať podrobnosti

Prihlásenie

Tieto internetové stránky používajú súbory cookies. Bližšie informácie o použitých súboroch cookies a ako je možné zabrániť ich používaniu nájdete na stránke s informáciami o ochrane osobných údajov - Zásady Ochrany osobných údajov